Close
Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Betaling med kreditkort

Du kan betale med følgende betalingskort:

  •               
Facebook
Nyhedsbrev
Smiley

 

Du er her:

Om Rusticana di Lusile

Rusticana di Lusile ejes af Louise Sjødahl Mahnkopf, og importerer de mest exceptionelle fine olivenolier og olivenspecialiteter fra det skønne Italien.

I 1998 begyndte samarbejdet med en af Italiens fineste producenter af olivenolie og olivenspecialiteter og firmaet Rusticana blev grundlagt.

Ejeren af den italienske olivenolieproduktion hedder Signor Giuseppe Ursini og er den absolut førende, og blandt de første, i Abruzzo regionen og Italien, til at forny familiens traditioner med den mest moderne teknologi til at producere olivenolie.

Yderligere er han medlem af Oliemesterlauget i Italien, der dateres tilbage til 1400 tallet.

Siden 1998 har Rusticana importeret olivenolier, olivenspecialiteter og marmelader og solgt dem til detailhandlen, på messer og fra 2007 også via webshop.

I 2009 blev der tilført de lækre balsamicoeddiker til sortimentet fra en af de førende producenter på området, nemlig firmaet Il Borgo del Balsamico fra regionen Emilia Romagna i Italien.

Navnet Rusticana er italiensk og betyder landligt og det passer perfekt til produkterne, der alle er fremstillet på landet af de bedste, friskeste og mest naturlige råvarer.

Di Lusile betyder af Lusile. Lusile er et italiensk pige navn.

Målet er at levere et sortiment af unikke produkter fra skønne Italien i højeste kvalitet, som tilgodeser en fantastisk smagsoplevelse. Ekstra jomfru olivenolie er en lækker delikatesse, der giver velvære for kroppen med dens nærende egenskaber, der er essentiel for en balanceret kost.

Alle olivenolierne i sortimentet er ekstra jomfru olivenolie: Det vil sige at olivenolien er koldpresset og af første pres. De er af højeste kvalitet. Oliventræerne bliver enten håndplukket eller rystet og man plukker hver enkelt sort for sig. De bedste oliven bliver nøje udvalgt og sorterne til olivenolien bliver sammensat personligt af Signor Ursini. Det er meget vigtigt at oliven bliver plukket på det helt rigtige tidspunkt, med hensyn til modenhed og dernæst presset kort efter plukningen, derved får man den friskeste og fineste olivenolie. Oliven bliver presset efter gammeldags metoder med granitsten, men under top moderne hygiejniske forhold.

Pestatierne bliver udviklet i samarbejde med de mest prestigefyldte professionelle kokke med hensyntagen til gamle traditioner og opskrifter. Alle pestatier er lavet på friske naturlige ingredienser og med Terra dell´Abbazia - ekstra jomfru olivenolie. Pestatierne har den oprindelige, naturlige og ægte smag som man kun får i Italien.

Alle produkterne er håndlavet.